spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Türk Sivil Havacılığını Yücelten Projelerimizle Ödüllendirildik: Bluesky Awards 2023’de Pilotdefteri Olarak Gururla Öne Çıkıyoruz!

Seçtiklerimiz

Pilotdefteri Ailesi, Havacılıkta Sosyal Sorumlulukta Bir Kez Daha Liderlik Rolü Üstlendi: Bluesky Awards 2023 Ödüllerini Kazandık!

Pilotdefteri ailesi olarak 2021 yılından bu yana tamamen gönüllülük esası ile çalışmaktayız. Pilotlar, mühendisler, teknikerler, ingilizce öğretmenleri, uçuş harekât uzmanları, kabin ekibi ve havacılık endüstrisinde çalışan diğer profesyoneller ile geniş çaplı bir ağ oluşturduk.

Havacılık sektörüne ilgi duyan bireylerin bir araya geldiği ortak ilgi alanlarına yönelik etkinlikler düzenlemekteyiz. Havacılık severlere sosyal medya üzerinden ulaşıp, günümüzde iletişimin en hızlı ve kolay sağlandığı ağları kullanarak kitlemiziair genişletip, daha çok insana ulaşıyoruz. Düzenlediğimiz yüz yüze etkinlikleri Türkiye’deki büyük havacılık şirketleriyle iş birliği yaparak katılımcılara tamamen ücretsiz şekilde sunarken, şirketler ve havacılık severler arasındaki köprüyü kuruyoruz. Hazırladığımız online seminer ve panellerle, Türkiye’de alanında uzman kişileri katılımcılarla buluşturuyoruz. Şirket tarafından düzenlenen her proje, katılımcıları havacılığın en önemli özelliklerinden olan disiplin ve ekip çalışmasına teşvik ediyoruz. Bu tür eğitim, etkinlik, seminer ve konferans gibi projeleri ücretsiz düzenleyen tek topluluk olmanın gururunu yaşıyoruz.

Pilotdefteri, Elde Edilen Başarılarıyla Havacılıkta İz Bıraktı: Bluesky Awards Ödüllerini Almanın Sevincini Yaşıyoruz!

Pilotdefteri şirketi olarak Türk Sivil ve Askeri Havacılığını geliştirmeyi, uluslararası standartlardaki eğitimlerle geleceğin yetkin, özgüvenli, yenilikçi havacılarını yetiştirmeyi, sürekli gelişen ve büyüyen sektörde bambaşka ilklere imza atmayı ve hem ulusal hem de uluslararası arenada saygın bir şirket olmayı kendimize vizyon edindik.

Şirket vizyonumuz ve misyonumuz doğrultusunda yaptığımız projelerle Bluesky Awards 2022 Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü, 2023 Havacılık Tasarım Projesi ödülünü ve 2023 Havacılıkta İlkler ve Başarılar ödülünü almaya hak kazandık.

Bugün Türk Sivil Havacılığının uluslararası arenada tanınır ve saygı görülür bir konumda olması çok köklü ve zengin bir geçmişe sahip olması ile doğrudan orantılıdır. Sürekli büyüyen ve gelişen bu sektörü geliştirmek için Pilotdefteri ekibi olarak nice ilkler yaptık, yapmaya devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika