spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Türk Sivil Havacılığı’nın Ödül Gecesi

Seçtiklerimiz

Free ve yiyecek içecek alanlarını büyüttük, yolcu akışına uygun bir şekilde baştan tasarladık. Biyometrik pasaport kontrolü sistemini başlattık. Engelsiz havalimanı uygulamalarımızla Birleşmiş Milletler’de örnek gösterildik. Bu çalışmalarımızın sonucunda yolcularımızın değerlendirmeleriyle Avrupa’da hizmet kalitesini en fazla artıran havalimanı seçildik ve ASQ ödülünü aldık. Yapımı son aşamaya gelen ek terminalle birlikte yılda 75-80 milyon yolcuya rahatlıkla hizmet verebileceğiz. DHMİ, SHGM ve THY başta olmak üzere, işbirliği yaptığımız tüm paydaşlarımıza ve bu başarıda katkısı olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz"
 
THY TEKNİK A.Ş’NİN BAŞARISI.
 
THY Teknik A.Ş’nin "Yılın Uçak Bakım Onarım Merkezi" ödülünü almasıyla ilgili olarak konuşan THY Teknik A.Ş.Genel Müdürü Ahmet Kahraman ise, "Bu önemli ödülü Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.adına havacılık endüstrisinin seçkin uzmanlarından oluşun bir jüri elinden almaktan gururluyum. Bu ödül, Uçak Bakım Onarım konusunda yükselen markamızın tescilidir"dedi.
 
 
Air Transport  Genel Müdürü Dr. Kostas Iatrou, törende yaptığı konuşmada, "Bu yıl istisnai bir mekanda verilen Air Transport News ödüllerinin havacılık endüstrisinin en önemli ödüllerinden biri haline gelmesinden dolayı gururluyum. Bu ödül, havacılık endüstrisinde en başarılı şirket, lider ve faaliyetlerin tanınması yönünde Air Transport News’in taahhüdüdür. Nazik konukseverlikleri için Stiftung Mozarteum Salzburg’a, değerli işbirlikleri için de UATP’ye, uzmanlar jürisine ve okuyucularımıza teşekkürü borç bilirim"
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika