spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Türk Hava Kurumu Yıldızı Sofya’da

Seçtiklerimiz

Yılın Aksiyon Filminde En büyük Aksiyon Türk Hava Kurumundan

Çocukluğumuzda hafızalarımıza kazınan eski ve yeni nesil aksiyon film yıldızlarını buluşturan ve geçtiğimiz sene gişede beklenmedik bir hasılat rekoru yakalayan The Expendables filminin ikincisi olan The Expendables 2’nin Bulgaristan Sofya’da çekimlerine başlandı.

Yıldızlar Geçidinde Bir Türk Yıldızı 

2010 yılında vizyona giren ve aksiyon filmlerinin kahramanlarından Silvester Stolone yönetmenliğinde çekilen ilk filimin ardından The Expendables 2 ‘de yıldızlar geçidi devam ediyor.  Filmin kadrosunda Bruce Willis ve Arnold Schwarzenegger , Jason Statham, Jet Li, Terry Crews, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Chuck Norris ve Jean-Claude Van Damme gibi dünyaca ünlü yıldızlar yer alırken, yıldızlar geçidinde Türk Hava Kurumu yangın filosuna ait bir adet CL-215 amfibik uçağı da rol alıyor.

Türk Hava Kurumu Yıldızı Sofya’da 

Hayranlarının büyük bir sabırsızlık ile beklediği The Expendables 2(Cehennem Melekleri 2) filminde kullanılmak üzere Avrupa’nın en büyük yangın uçağı filosuna sahip olan Türk Hava Kurumuna ait bir adet CL-215 amfibik uçağı kiralandı. Senaryoya göre yeniden boyanan uçak THK personeli 2 pilot 2 koordinatör ve 4 teknisyen ile birlikte Sofya’ya gitti.

Çekimi Bulgaristan’da eylül ayında başlayan, aksiyon ve temponun hiç düşmediği film çekimi için Sofya’ya giden THK ekibi bir hafta sürecek çekimlerin ardından tekrar Türkiye’ye dönecek.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika