spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

THY uzaktan çalışma süresini uzattı

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları (THY) uzaktan çalışmanın 2021 yılında da devam edeceğini duyurdu. THY İstihdam Başkanlığından yapılan açıklamada Mart ayı sonuna kadar uzaktan çalışma sisteminin devam edeceğini uçuş frekanslarına göre planlama yapılacağını duyurdu.

İşte THY’nin açıklaması;

Kıymetli Çalışma Arkadaşlarımız,Sizlerin ve kıymetli ailelerimizin sağlığı bu süreçte bizim için en önemli hususların başında gelmektedir.

Sağlığımızı koruyabilmek adına maske, mesafe ve hijyen kuralıyla birlikte Sağlık Bakanlığımızın pandemi süresince yayınlamış olduğu koruyucu tedbirlere sıkı sıkıya bağlı kalarak bu süreci en kısa zamanda ve en az hasarla atlatacağımıza, daha da güzel bir geleceğin hepimizi beklediğine inancımız tamdır.

Bu amaç doğrultusunda, yeni bir değerlendirme ve bilgilendirme yapılana kadar Ortaklığımız yurt içi yerleşkelerinde uzaktan çalışmanın 31.03.2021 tarihine kadar devam ettirilmesine karar verilmiştir.

Uzaktan çalışma usul ve esasları aynı şekilde sürdürülecek olup Çalışan Destek birimimize siz değerli çalışma arkadaşlarımızdan gelen sorular ışığında hazırladığımız “Sıkça Sorulan Sorular” dokümanını da ekte bulabilirsiniz.

Uçuş çalışanı arkadaşlarımız için uçuş frekansları göz önünde bulundurularak planlama yapılacaktır.Yayınlanan genelge ve kurallara üst düzeyde hassasiyet gösterilmesi toplumsal bir görev olmanın yanı sıra ailelerimizin ve sevdiklerimizin sağlığını muhafaza etmek için de en önemli önceliğimiz olmalıdır.

Bu vesileyle, 2021 yılının 2020 yılında yaşadığımız olumsuzlukları unutturacak güzelliklerle gelmesi dileğiyle yeni yılınızı şimdiden tebrik eder, sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika