spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY uçağı kalkışa hazırlanırken arıza yaptı

Seçtiklerimiz

TÜRK Hava Yolları’na ait Konya- İstanbul seferini yapacak TK2033 sefer sayılı Boeing 737 tipi yolcu uçağının motor bölümünde, kalkışa hazırlandığı sırada arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle uçağın kalkışı saat 16.00’ya ertelendi.

       

Konya Havaalanı’ndan 150 yolcuyla saat 09.10’da hareket edecek olan THY uçağı, hareket etmeye hazırlandığı sırada motor bölümünde arıza meydana geldiği anlaşıldı. Bunun üzerine uçaktaki yolcular indirildi. Motor bölümündeki arızanın İstanbul’dan gelecek parça ile gideriliceğini belirten yetkililer şu bilgiyi verdi:

       

“İstanbul’dan parça getirilip motorun arızası onarılacak. Yolcularımız da saat 16.00’da İstanbul’a hareket edecek. 150 yolcumuzdan bazıları, HAVAŞ’a ait otobüsle Ankara’ya götürüldü. Oradan uçakla İstanbul’a gidecekler. Bazı yolcularımız da evlerine geri döndü ve saat 16.00’da hareket edecek uçakla İstanbul’a gidecekler.”

       

Yolculardan Galatasaray taraftarı lise 2’nci sınıf öğrencisi Serdar Çeken, “Biz uçağa binmiştik. Kalkışa hazırlanırken, anons yapıldı ve uçaktan indik. İstanbul’dan parça geleçekmiş. Onu bekliyoruz. Ben de Galatasaray- Beşiktaş maçı için İstanbul’a gidiyordum. Umarım, maça yetişirim” dedi.
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika