spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY Teknik,  5 S yarışması sonuçlandı

Seçtiklerimiz

       

THY Teknik Bakım Hangarı’nda düzenlenen bayrak törenide konuşan İsmail Demir, “5 S’i bir şeylere temel olması için başlattık. 3 senedir yaptığımız 5 S temeli işyerimizin, çalıştığımız ortamın daha temiz daha derli toplu olmasını ve aradığımız şeyi aradığımız yerde bulmak açısından işimizi daha verimli yapmak amacı güdüyor.

       

Bu anlamda arkadaşlarımızı teşvik etmek ve aralarında tatlı bir yarış olması için çabamız var. Biz bunu bir bayrak yarışı olarak gördük. Ard arda bu bayrağı alan şampiyon olacak. Bu şampiyonluğun manevi olduğu kadar tatmin edici ödüllerimiz olacak.

       

Bu tatlı bir yarış iş ortamımızı daha güzelleştiren. Türkiye’de endüstrinin geldiği noktayı gösteriyor. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

       

       

Bu dönem verilen bayraklarda dereceye giren bölümler ise şöyle;
        Mansiyon ödülü Mali İşler Başkanlığı Finansman Müdürlüğü Vezne ve Satış Şefliği, Üçüncülüğü Mali İşler Başkanlığı Mali Kontrol Bütçe Şefliği İkinciliği Mühendislik Başkanlığı Uçak Sistemleri Mühendislik Müdürlüğü Klimatik Sistemleri Bölümü Birinciliği Mühendislik Başkanlığı Anonim Sistemler Mühendislik Müdürlüğü Elektriksel Sistemler Bölümü

       

               

Atölye bölümünde ise bayrak alan bölümler şu şekilde sıralandı;

       
        Atölye Mansiyon Ödülü Satın alma ve Lojistik Başkanlığı Depolar ve Stok Yönetim Müdürlüğü Üçüncülüğü Komponent Atölyeleri Başkanlığı Yakıt Komponent Şefliği İkinciliği Komponent Atölyeleri Başkanlığı Anonim Komponent Atölyeleri Müdürlüğü Kalibrasyon Atölye Şefliği Birinci Komponent Atölyeleri Başkanlığı İniş Takımları Müdürlüğü Mekanik Atölye Şefliği        

               

 

       

       

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika