spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY, İcra Komitesine yeni isim

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları‘den KAP’a yapılan açıklamada, “Ortaklığımız İcra Komitesi’ne, Yönetim Kurulu üyesi Sn. İsmail Gerçek‘in yerine, Yönetim Kurulu üyesi Sn. İsmail Cenk Dilberoğlu’nun İcra Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.
 
Sn. İsmail Cenk DİLBEROĞLU‘nun İcra Komitesi üyesi olarak atanması nedeniyle,  Sn. Ogün Şanlıer‘in yapılacak ilk genel kurul toplantısında onaya sunuluncaya kadar Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmasına ve kendisinin Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı ve Denetimden Sorumlu Komite Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir” denildi.
 
İsmail Cenk Dilberoğlu:
 
1975 İstanbul doğumlu olan İsmail Cenk Dilberoğlu,  Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimini almıştır. 1999–2003 yılları arasında İstanbul Cağaloğlu semtinde kendi ofisinde, 2003 yılından bugüne değin ise Taksim ‘ de Kollektif Hukuk bürosu ismi altında ortaklık yapısı içerisinde, yoğunluklu olarak ticaret hukuku, şirketler hukuku, iş hukuku, vergi hukuku, icra-iflas hukuku alanlarında olmak üzere şirketler danışmanlığı şeklinde avukatlık mesleğini icra etmektedir. Ensar Vakfı Mütevellisine 1999 yılında seçilmiş ve 2011 yılına kadar Mütevelli Heyet Başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır.  2011 yılından bu yana Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanlığı görevinde bulunmaktaydı. Evli ve iki çocuk babasıdır.
 
AÇIKLAMA:


Ortaklığımız İcra Komitesi’ne, Yönetim Kurulu üyesi Sn. İsmailGerçek’in yerine, Yönetim Kurulu üyesi Sn. İsmail Cenk Dilberoğlu’nun İcra Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika