spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY güçlenerek büyümesine devam ediyor

Seçtiklerimiz

Mülheim semtindeki Altınşiş Restoran’da düzenlenen yemekte basın mensupları ile bir araya gelen yetkililer, Köln’ün turistik potansiyelinin Türk kamuoyuna daha iyi yansıtılmasını arzu ettiklerini belirttiler.

Köln’ün bir fuar kentinden çok daha öte özelliklerinin bulunduğunu vurgulayan THY Köln Müdürü İsa Al, “THY, Köln uçuş noktasına giderek daha fazla sefer düzenlemekte. Bunda şirketimizin Avrupa çapında üçüncü büyük havayolu şirketi konumuna yükselmesinin büyük payı olduğu kadar, Köln’ün turistik bir destinasyon olarak daha cazip hale getirilmesi de yatıyor” diye konuştu.

Türkiye’deki genç nüfusun, ülkedeki gelir düzeyinin zamanla artması neticesinde daha çok dış seyahatlere yönelmesinin muhtemel olduğunu belirten Al, sözlerine şöyle devam etti: “Bu durumda Köln kentinin tercih edilen ilk beş destinasyon içinde olmasını arzu ediyoruz. Halihazırda Köln’e düzenlediğimiz tarifeli seferlerde artışa gidiyoruz. Gece uçuşlarının yanı sıra gün içinde de yeni seferleri başlatıyoruz. THY olarak, altyapımız ve sunduğumuz özenli hizmetlerle yakın bir gelecekte 100 milyon yolcu sınırını aşmayı hedefliyoruz.”

 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika