spot_img
spot_imgspot_img
18.5 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

THY, Apple’ın mobil reklamına kondu

Seçtiklerimiz

THY tanıtım atağına mobil platformları da devam ediyor

       

Apple’ın mobil reklam platformu iAd’in Avrupa iş ortaklarından biri de THY oldu. THY iPhone’dan iPad’e mobil cihazlarda reklam şovuna çıktı.

       

APPLE’IN iPad, iPhone, iPod mobil cihazlarında                kullandığı işletim                sistemi ile birlikte yer alan iAd reklam platformunun Avrupa’                daki partnerleri belli oldu. Aralarında THY                ‘nin de bulunduğu iAd platformunda L’Oreal, Renault, Louis Vuitton, Nespresso, Citi, Evian, AB InBev, Absolute Radio gibi                uluslararası markalar yer alıyor.                THY reklam çalışmalarında                uluslararası platformlara sponsorluk dışında mobil reklam platformunu da eklemiş oldu. Apple iAd mobil reklam platformunun duyurusunu iPhone 4 tanıtımında Haziran 2010’da yapmıştı.
       
        ABD’DE 25 İŞORTAÐI VAR

        Mobil reklam şebekesinin ABD’deki başlangıcı Temmuz ayında yapılmıştı. Apple pek çok                uluslararası markayı yanına aldığı açılışta reklam platformuna etkili bir başlangıç düzenlemişti. iAd mobil reklam platformu arkasına milyonlarca iPad, iPod ve iPhone cihazından ve iTunes gibi servislerden güç alıyor. Apple iTunes üzeinden sattığı şarkı, dizi, film ve uygulamalar ve 41                ülkede 180 milyon                kullanıcının                kredi kartı bilgisine sahip.
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika