spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY akademisi IATA Prömiyer Üyesi ünvanını aldı

Seçtiklerimiz

ATA’nın Bölgesel Eğitim Ortağı, Yetkili Eğitim Merkezi ve Okulu olan Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, 14 Mart 2016 tarihinde Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen “2016 IATA Accredited Training Schools (ATS) Conference”a katılım sağladı. Akademi aynı zamanda, hava kargo taşımacılığı alanında faaliyet gösteren kilit paydaşlarını bir araya getiren “10th World Cargo Symposium”a da iştirak etti.

 

 
2015 yılında çok sayıda IATA eğitimine ev sahipliği yapan Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, satış performansından dolayı “IATA Premier Circle Members” üyesi olmaya hak kazandı. Konferanslara Akademi adına katılım sağlayan IATA Eğitim Koordinatörü Recep ÇAĞDAŞ’a başarı plaketi,  IATA Eğitim ve Gelişim Enstitüsü Direktörü Guy BRAZEAU tarafından takdim edildi.

 

 
Aynı yıl içerisinde, IATA dışında diğer havacılık kurum ve otoritelerinin yanı sıra üniversitelerle de proje bazlı çalışmalarını ve işbirliklerini sürdüren Akademi, Mart 2015’te “ICAO Bölgesel Eğitim Mükemmellik Merkezi” unvanına sahip olurken, Mayıs 2015’te Global Council of Corporate Universities (Küresel Kurumsal Üniversite Konseyi) tarafından Türkiye’nin ilk resmi Kurumsal Üniversite tanınırlığı aldı. Yurtiçi ve yurtdışı etkinlik çalışmalarını sürdüren Akademi, Nisan 2015’te “Human Factors, Communications and Safety” konulu ICAEA International Forum’a ev sahipliği yaptı.  Sektöre eğitim alanında değer katmayı misyon edinen Akademi aynı zamanda, üniversitelerle yürüttüğü işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Warwick Üniversitesi ile kurduğu işbirliği çerçevesinde “Industrial R&D and Technology Management Program” isimli master programını başlattı. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika