spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY, 3 havaalanını uçuşlara kapattı

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları (THY) Adıyaman ve Mardin Havaalanları’nın 15 Haziran 2011  tarihinden sene sonuna kadar, Merzifon Havaalanı ise 1 Haziran 2011–1 Eylül 2011  tarihleri arasında pist çalışmaları nedeni ile geçici olarak uçuşlara  kapatılacağı bildirildi.

Türk Hava Yolları’ndan yapılan yazılı açıklamada, Adıyaman ve Mardin  Havaalanları’nın 15 Haziran 2011 tarihinden sene sonuna kadar, Merzifon  Havaalanı ise 1 Haziran 2011–1 Eylül 2011 tarihleri arasında pist çalışmaları  nedeni ile geçici olarak uçuşlara kapatılacağı belirtti. Açıklamada, Türk Hava  Yolları’nın bu sebeple bu tarihler arasındaki Adıyaman, Mardin ve Merzifon  seferlerinin iptal edildiği kaydedildi.

 

Açıklamada, “Türk Hava Yolları’nın Adıyaman, Mardin ve Merzifon meydan satış  ofislerinde, bilet satış işlemleri haftaiçi 08:30-17:30 saatleri arasında  yürütülmeye devam edilecek.

 

Mardin Havaalanı kapalı olduğu süre boyunca, Kızıltepe ve Mardin şehir  merkezindeki yetkili acenteler önünden Diyarbakır Havaalanı’na ve dönüşte  Diyarbakır Havaalanı’ndan Mardin şehir merkezine Türk Hava Yolları’nın sefer  saatlerinde Mardin ve Diyarbakır taksiciler kooperatifleri tarafından karşılıklı  olarak taksi dolmuş hizmeti verilecek.

 

Merzifon otogardan, Samsun otogarına sürekli otobüs çalışmakta olup Havaş  servisleri Samsun Otogardan Samsun-Çarşamba Havaalanına Türk Hava Yolları’nın  sefer saatlerinden 3 saat 15 dakika önce hareket edecek” ifadeleri  kullanıldı

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika