spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THK Sportif Havacılık Kulübü üyeleri Erciyes’e çıktı

Seçtiklerimiz

Adana’da faaliyet gösteren THK Sportif Havacılık Kulübü üyelerine unutulmaz anlar yaşattı. Hava şartlarının elverişsiz olması bile, kulüp üyelerinin motivasyonlarını etkilemedi. Beş saat süren yolculuğun sonunda etkinliğe Erciyes’te başlandı. Kötü hava şartları, kar yağışı ve aralıksız süren sis kayak yapmayı hobi haline getiren Havacılık Kulübü üyelerini bu zevkten alıkoyamadı.
 
Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Mustafa Üri, amaçlarının sadece spor faaliyeti değil gezi, eğlence ve doğa yürüyüşleriyle, bu işe gönül vermiş üyelerle, yeni katılmak isteyen gönüllüleri bir araya getirmek olduğunu söyledi.
 
Yamaç paraşütünde 9 yıl üst üste madalya alan THK Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Üri, aynı zamanda, 17 kupa ve 14 madalya sahibi. 2006’da nokta inişi branşında Avrupa şampiyonluğunda ikincilik ve 2007 yılında Dünya Kupasında birincilik kazandı. Lisanslı uçak pilotu ve iki yıldız balık adam eğitmeni olan Üri’nin THK adına beşincilik kazandığı 2010 Kayseri Türkiye Ligi 4. ayak model uçak yarışmasında Başkan Yardımcısı Adem Soğukkanlı da beşinci oldu.
 
Başkan Mustafa Üri gelecek ay Adana’daki zihinsel engelli çocuklara yamaç paraşütü yaptırarak, onların da hayatın içinde olduklarını hissettirmeyi amaçladıklarını söyledi.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika