spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THK 45. Genel Kurulu Tartışmalı Başladı

Seçtiklerimiz

THK GENEL KURULUNDA TARİHİ REZALET:

THK 45. Olağan Genel Kurul salonuna bugün Emekli Tümgeneral ve THK 25. Başkanı Osman Yıldırım’ın alınmadığı bildirildi. Dün gece ise Kürşat Atılgan ve  Salim Kaya amigoluğun da bazı belirsiz taraftarlar diğer THK Başkanı adaylarına çok çirkin sözler ve saldırılar da bulundu.

Ankara Çukurambar’daki Green Park Otel’de yapılacak THK 45. Olağan Genel Kurul salonu tartışmalara ve atışmalara sahne oluyor! THK Delegeleri ömrü hayatların da böyle tarihi bir rezalete ilk defa şahit olduklarını dile getirdi.! Ayrıca olayların dozunun aşırı artması sonucu genel kurula emniyet güçleri gönderildi.

Kulisler de konuşulan bir diğer konu ise; Bu barbar tavırları ile amigoluk yapan Kürşat Atılgan ve Salim Kaya kendilerine yöneltilecek soruların üzerini kapatmaya çalıştıkları ve ortalığı karıştırarak delegelere hesap vermek istemedikleri konuşulmakta..! 

Diğer taraftan ise Osman Yıldırım şöyle bir açıklama yaptı:

THK mensupları 45. Genel kurulda sizi bilgilendirmek istedim.

Kurumun zor durumda olduğunu biliyorum. Eski günlere geri dönmek için sizlerle buluşacağım salona sokulmayarak hem sizi bilgilendirme hakkım hemde seçilme hakkım elimden alındı size saygı ile duyuruyorum.

Tümgeneral OSMAN YILDIRIM

THK GENEL BAŞKAN ADAYI

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika