spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

TBMM ile THY işbirliği protokolü imzaladı

Seçtiklerimiz

Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Türk Hava Yolları ülkemizin ve tarihi mirasımızın daha geniş  kapsamda tanıtılması amacıyla bir protokol imzaladı.

İmzalanan bu protokolle Türk Hava Yolları’nın İstanbul aktarmalı yabancı uyruklu yurtdışı yolcularının transfer için beklemek zorunda oldukları sürenin ülke tanıtımı için değerlendirilmesi hedefleniyor.

Türk Hava Yolları bekleme süresi uygun olan yolcularına koordine edeceği ücretsiz turlar ile TBMM yönetiminde bulunan başta Dolmabahçe Sarayı, Yıldız Çini ve Porselen Fabrikası ve Hereke Halı Fabrikası olmak üzere tarihi saray, köşk ve kasırları ücretsiz ziyaret edebilme fırsatı sunacak.

Son üç senedir Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen, sefer yaptığı 234 nokta 103 ülkeye dünyada en fazla ülkeye uçan ve 4. büyük uçuş ağına sahip havayolu şirketi  olan Türk Hava Yolları geçtiğimiz yıl taşıdığı 39 milyon yolcu ile yolcu sayısı bakımından Avrupa’nın 3. büyük havayolu şirketi konumuna ulaştı. Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacak projelere destek vermeyi sürdürecektir.

Türk Hava Yolları A.O.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika