spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Tayland’daki çiçek fuarı’na THY’den destek

Seçtiklerimiz

OAİB tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, THY, Chang Mai kentinde 14 Aralık 2011’de başlayan ve 14 Mart’ta bitecek olan fuara yapmış olduğu sponsorluk sayesinde dünyanın dört bir yanından gelen konuklara kendisini anlatma ve tanıtma fırsatı buldu.

”Royal Flora Ratchaphruek 2011 Expo”suna sponsorluk desteği veren THY, Türkiye’de Koordinatör kurum olan OAİB Süs Bitkileri ve Mamuller İhracatçıları Birliğine bağlı iş adamları ve Türkiye’den giden 70 kişilik tanıtım grubunun gidiş ve gelişini üstlenerek 2 bin metrekarelik ”Türk Bahçesi”nde uçak maketlerini sergiledi.

OAİB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, böylesine önemli bir etkinlikte Türkiye’nin milli havayolu şirketince desteklenmiş olmaktan mutluluk duyduklarını bildirdi.

THY’nin bu desteğinin üç aşamadan oluştuğunu belirten Bağdatlıoğlu, ”Birinci aşaması Tayland’dı. Önümüzde 3 milyon kişinin katılması beklenen Hollanda Exposu ve ardından Antalya Exposu var. THY yetkililerine bu önemli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika