spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

SUNEXPRESS Kabin Memuru Alacak

Seçtiklerimiz

SUNEXSPRES havacılık yayınladığı ilanla 79 şehre çok sayıda en az lise mezunu adaylar arasından tecrübesiz ve tecrübeli olarak yeni başlayan kategorisinde kabin memuru alımı yapacak.

Kabin memuru alımına kimler hangi şartlarda ve nasıl yapılacak haber içerisinde bulunmaktadır.Alımı Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis ve İstanbul(Asya) şehirleri yapacaktır. 

Adaylar 20 ile 35 yaşları aralığında. Yurt içi en az lise diploması veya Yurt dışında okumuş olan adaylarımızdan lise denklik belgesi olan. İyi derecede Türkçe ve İngilizce biliyorsanız (ek dil tercih sebebidir).

Bayan adaylar için 1.55 m – 1.80 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına uygun ve Bay adaylar için 1.60 m – 1.85 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahip olması gerekmektedir. Kabin memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmayan adaylar başvuru yapabiliyor.

SUNEXPESS Türkiye geneli kabin memur alım kılavuzu ve başvuru yapmak için tıklayın.

https://www.kariyer.net/is-ilani/sunexpress-gunes-ekspres-havacilik-a-s-ucus-hostesi-kabin-memuru-2143195 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika