spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

SunExpress filosunu 23 uçağa çıkardı

Seçtiklerimiz

SunExpress’in Boeing’den satın aldığı 6 adet 737-800’den ikincisi olan ve TC-SNO kuyruk tescil ismini alan uçakla birlikte, şirketin filosunun yaş ortalaması 7.2 olurken, koltuk kapasitesi 4.422’ye ulaştı. Antalya merkezli uçuşlarda kullanılacak yeni Boeing 737-800, şirketin yeni kurumsal renklerini ve logosunu taşıyor. SunExpress, 2010 yılında 25 uçağa ulaşacak filosuyla 7 milyon yolcu taşımayı hedefliyor.
       
        Filoya eklenen 23. uçakla ilgili açıklama yapan SunExpress CEO’su Paul Schwaiger, "SunExpress Türk sivil havacılığında başarılarla dolu 20 yılı geride bırakırken, yeni bir döneme, tamamen yenilenen kurumsal kimliği, yolcularına değer katacak yenilikçi uygulamaları ve yepyeni uçaklarıyla giriyor. Vizyonumuz net; Türk turizminin en çok tercih edilen havayolu olmak ve Türkiye içindeki yeni yolcularımıza en fazla değeri sunmak istiyoruz. Yolcularımız nezdinde kalitede liderlik pozisyonunu hedeflerken, SunExpress’in en iyi kaliteyi uygun fiyatlara verdiği konusunda müşterilerimizi her gün olumlu olarak şaşırtmak istiyoruz." dedi.
       
        Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise "Filomuza 23. uçağı eklemenin gururunu yaşıyoruz. Uçağımızı, yüksek sezonda haftada 330’un üzerinde uçuş gerçekleştirdiğimiz Antalya’da kullanacağız. Yenilenen görünümümüze, hizmetlerimizdeki yenilikleri de ekleyerek yolcularımıza farklı bir uçuş deneyimi yaşatacağız." diye konuştu.
         

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika