spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Star Wars temalı uçaklar uçuşa başlayacak

Seçtiklerimiz

Japonya’nın en büyük havayolu şirketi olan All Nippon Star Wars’u stratosfere çıkarmaya kararlı. Ancak hemen gözlerinizin önüne Millenium Falcon gelmesin. Bunlar daha çok uçan R2D2 gibiler. Aslında ilgili proje çok daha önce Nisan ayında ikinci Star Wars:The Force Awakens fragmanı yayınlandığında yapılmıştı. Ancak o zamandan beri havayolu şirketi bir kaç Star Wars temalı uçağı daha filosuna katmak yolunda ilerliyor.
 
Hayata hızla geçen projenin ilk planı ise R2D2 temalı uçağın Ocak ayında Tokyo-Vancouver arası uçuş yapması yönünde. Diğer uçaklardan ise şimdiye kadar bildiklerimizden bir tanesi yeni filmde karşımıza çıkan BB-8 robotu temalı. Bu uçakta gelecek Mart ayında Kuzey Amerikaya bir yolculuk yapacak. 3 uçağın üzerinde ise sadece Star Wars yazısı bulunuyor.
 
Bu uçak ise Kasım ayında hizmete girecek. Uçakların dış yüzeyleri hakkında oldukça bilgi sahibiyiz ancak içi nasıl olacak bilinen bir şey yok. Ancak CNN’e göre üç uçakta da 6 Star Wars filmini uçak içi eğlence sisteminde olacak. Ayrıca ANA koltuk başlıklarında, peçetelerinde ve bardaklarında Star Wars karakterleri bulunacak. Görünen o ki Japonya’ya gitmenin tam vakti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika