spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

SriLankan Airlines CEO’su: Hindistan, Büyük Fırsatlar Sunan Dev Bir Pazar

Seçtiklerimiz

SriLankan Airlines CEO’su: Hindistan, Büyük Fırsatlar Sunan Dev Bir Pazar

SriLankan Airlines CEO’su Richard Nuttall, havayolunun Hindistan ile köklü geçmişi, güçlü ilişkileri ve Hindistan pazarındaki büyük potansiyeli hakkında detaylı bir görüş paylaşıyor.

Hindistan, Sri Lanka’nın en önemli kaynak pazarı olmasının yanı sıra, SriLankan Airlines için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Hindistan’a olan uzun süreli bağlılık ve Hindistan’dan gelen turistlerin adanın turizm sektöründeki etkisi vurgulanıyor.

SriLankan Airlines, zorlu dönemlere rağmen dokuz Hindistan şehrinde faaliyet gösteriyor ve genişleme planları yapıyor. Hindistan, hem coğrafi yakınlığı hem de nüfusunun büyüklüğü göz önüne alındığında havayolu için önemli bir büyüme potansiyeli sunuyor.

Nuttall, Hindistan’ın Sri Lanka’nın en büyük turist kaynağı olduğunu ve bu ülkeden gelen turistlerin adaya olan etkisinin %20 olduğunu belirtiyor.

Hindistan’ın turistik cazibesini artırmak amacıyla Sri Lanka Hükümeti’nin Hindistan’dan gelen turistlere ücretsiz turist vizesi uygulama kararı, SriLankan Airlines’ın genişleme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Nuttall, bu hamlenin Hindistan pazarındaki varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olacağını ifade ediyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika