spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Sirius Ufo sergisi kapılarını açtı

Seçtiklerimiz

Günler öncesinden duyurusu yapılan ve 09-22 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edilecek olan Sirius UFO sergisi görücüye çıktı. Geçtiğimiz yıl da sergilenen ve meraklıları tarafından yoğun ilgi gören Sirius UFO sergisinin bu yıl da beklenen ilgiyi görmesi bekleniyor.
 

ÜCRETSİZ GEZİLEBİLECEK
 
Outlet Center içinde açılan sergi ziyaretçiler tarafından ücretsiz gezilebilecek ve dünya dışı zeki yaşam gerçeğinin eski çağlardan günümüze kadar olan tarihini; yazılı ve görsel malzemeler, dijital fotoğraflar, gizli belgeler, analiz raporları, video görüntüleri, maketler ve canlandırmalarla inceleme şansı yakalayacak.
 
 
HERKESİ DAVET ETTİ
 
Ana hedefi dünya dışı zeki yaşamın varlığına ve önemine dikkat çekmek olan Sirius UFO Sergisini düzenlenen basın açıklaması ile kamuoyuna tanıtan Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan Sirius UFO sergisi hakkında UFO meraklılara bilgiler verdi. Akdoğan konuşmasında dünya dışı yaşamın varlığından haberdar olunduğunu ancak büyük güçlerin kendi menfaatleri için gerçekleri anlatmadığını dile getirdi. Akdoğan yarıca, " 22 Mayıs 2016 Pazar günü akşam saat 22.00’ye kadar açık kalacak olan Sirius UFO Sergisi’ne, tüm halkımız, tüm müşterilerimiz ve tüm değerli basın mensupları davetlidir" dedi.
 
 
SİRİUS UFA MERKEZİ NEDİR?
 
Türkiye’nin, dünya dışı zeki yaşam ve ufoloji konusunda bilimsel araştırmalar yapan ilk merkezi olan Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi, 1998 yılında kuruldu. Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin amacı; evren’de yalnız olmadığımız gerçeğini ve dünya dışı zeki varlıklar tarafından gezegenimizin uzun zamandan beri ziyaret edildiğini, gerçekliği ispatlanmış bilimsel kanıtlarla; fotoğraf, hareketli filmler, resmi belgeler, üst düzey askeri ve sivil yetkililerin itiraflarıyla, astronot ve bilim adamlarıyla yapılan röportajlarla Türk Halkına sunmak ve onları bu evrensel konuda bilgilendirmektir. 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika