spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Self Check-in yap,Mil kazan!

Seçtiklerimiz

Self Check-in Kiosk cihazlarını kullan Mil kazan

 

Türk Hava Yolları Miles&Smiles üyeleri icim mil kazanma kapılarını her yönü ile aralamaya başladı.Şimdi ise ..01 Mart 2008-01 Mart 2009 tarihleri arasında Self Check-in Kiosk cihazlarını kullanarak check-in işlemlerini gerçekleştiren Miles&Smiles üyeleri her tek yön yurtiçi çıkışlı, yurtiçi ve yurtdışı varışlı Ekonomi sınıf uçuşları karşılığı 25 bonus mil, Business sınıf uçuşları karşılığı 50 bonus mil kazanma imkanı sunuyor.

 

Self Service Kiosk makineleri sadece;İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara, Antalya, İzmir, Bodrum, Dalaman, Adana, Gaziantep, Samsun, Trabzon, Konya ve Kayseri havaalanlarında bulunmaktadır.


Self Check-in nedir?

Kiosk cihazlarına kurulan yazılım ile yolcularımızın check-in işlemlerini kendilerinin yaparak, biniş kartlarını almalarını sağlayan check-in uygulamasıdır.

Kimler kullanabilir?

Self Check-in hizmetimizden sadece elektronik bilet alan yolcularımız yararlanabileceklerdir.

Nasıl Self Check-in yapabilirim?

Havaalanlarında bulunan Self Check-in kiosk cihazlari, basit menüleri ile ekrana dokunarak kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Kimlik bilgilerine ulaşılabilmesi açısından Miles&Smiles veya herhangi bir banka kartlarının kart okutucuya yerleştirilmesinin yanısıra, tercihlerine göre elektronik bilet numaralarını ya da rezervasyon kodlarını (PNR) da girmek suretiyle Self Check-in uygulaması başlar. Gerek Miles&Smile, gerekse banka kartları, sadece yolcuların kimlik bilgilerine ulaşmak amacıyla kullanılacaktır. İşlem istenen bilgilerin tanımlanmasıyla sonuçlandırılır.

En erken ve en geç ne zaman Self Check-in yapabilirim?

Yolcularımız, uçuşun kalkış saatinden on iki saat öncesinden başlayarak otuz dakika kalana kadar Self Check-in yapabileceklerdir.

Teslim edeceğim bagajım varsa ne yapabilirim?

Bagajı olmayan yolcularımız, işlemleri sonucunda üretilecek olan biniş kartları ile doğrudan uçuşlarına alınacakları kapıya gidebileceklerdir.

Bagajı olan yolcularımız ise “Bagaj Teslim” kontuarından bagajlarını teslim ettikten sonra uçuş kapısına gideceklerdir.

Bağlantılı uçuşum varsa ne olacak?

Yolculara bagajsız seyahatlerinde, aynı gün dönüşleri var ise “Return Check-in” işlemi yapma olanağı verilmektedir. Bagajlı ya da bagajsız, bağlantılı tüm yurtiçi seyahatleri için uçuşun son noktasına kadar “Through Check-in” yapma olanağı sağlanmaktadır.

Beraber seyahat ettiğim arkadaşlarım için de Self Check-in yapabilir miyim?

Grup PNRlarında bir seferde en fazla sekiz kişi için Self Check-in işlemi yapılabilecektir. Sekizerli gruplar halinde gruptaki tüm yolcular için Self Check-in işlemi yapılabilecektir.

Self check-in yaptığım zaman, ne zaman çıkış kapısında olmalıyım?

Uçuşun vaktinde kalkışını ve varışını sağlayabilmek için, son hazırlıkların yapılmasını teminen, tüm seferlerimiz için  on beş dakika önce yolcuların boarding kapılarında hazır bulunmaları gerekmektedir

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika