spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Ryanair, British Airways'den 4 Kat Daha Büyüğüz dedi

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

 

Ryanair, British Airways’den 4 Kat Daha Büyüğüz dedi


Ryanair, bugün (6 Kasım 2009), kasım ayında British Airways’in kısa mesafe trafiği 1.6 milyon yolcuyla %4’e düşerken, Ryanair, garantili en düşük ücretleriyle Avrupa boyunca 6.2 milyon yolcuyla (%15’e kadar) UK ve Avrupa’ya, British Airways’in (bir zamanlar dünyanın en favori havayolu) kısa mesafeli trafiğinin dört katı fazla yolcu taşıdığını duyurdu.


Ryanair devam eden büyümesini ve BA’ya olan üstünlüğünü, yolcular için, şu anda www.ryanair.com’da 9 Kasım Pazartesi 24:00’e kadar satışta olan, kasım ve aralık sonu için 1 milyon tane 5£’lık koltuk sunarak kutladı.


Ryanair’den Stephen McNamara ‘Ryanair, yolcular BA’nın yüksek fiyatlarından ve haksız yakıt ücretlerinden Ryanair’in en düşük olan fiyatlarına geçtikçe ekonomik kriz döneminde büyümeye devam ediyor. BA’nın trafiği 1.6 milyonla %4 düşerken, Ryaniar’in trafiği ekim ayında %15 büyüyerek 6.2 milyona ulaştı.

 

Ryanair şu anda BA’nın UK ve Avrupa’daki (en önemli pazarlarına) trafiğine kıyasla 4 kat fazla yolcu taşıyor.

 

Ryanair büyümeye ve BA yolcularının ilgisini çekmeye devam edecek çünkü düşük ücretleri durdurmayacak.


‘Dünyanın en favori havayolunun, ama şu an UK’nin bile favorisi olamayan havayolunun, üzerindeki üstünlüğümüzü kutlamak için yolcularımıza 5£’lık 1 milyon koltuk sunuyoruz.’ dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika