spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Ryanair, 9 yeni Dublin rotasını açıyor

Seçtiklerimiz

İrlanda’nın favori havayolu Ryanair, Dublin Havaalanı’nda 700 yeni iş imkanı sunacak olan ve yıllık 700,000 yolcuya uçuş sunacak olan 8 güzergahındaki uçuş eklemelerinin yanı sıra, 14 nisan 2014’ten itibaren Dublin güzergahından 9 yeni rota açacağını duyurdu. Bu yeni duyuru, Ryanair’in İrlanda havaalanlarında sunmanın sözünü verdiği 1 milyonluk yolcu büyümesinin son bölümünü oluşturuyor.

Ryanair’in Dublin’deki büyümesiyle; Almeria, Bari, Basel, Bükreş, Chania, Comiso, Lisbon, Marakeş ve Prag’a 9 yeni güzergah açılacak ve toplamdaki Dublin rotası 85’e ulaşacak. Ayrıca bu, Birmingham, Bristol, Edinburgh, Glasgow (PIK), Londra (STN), Madrid, Manchester ve Nice rotalarında daha fazla uçuş anlamına geliyor.

Ryanair ek olarak, havayolu kapsamlı bir müşteri servisi ve web sitesi geliştirmeleri yaptığı için müşteri servisi uzmanları, yazılımcılar, pilotlar ve kabin görevlileri için, 2014’te İrlanda’da 300’den fazla yeni direkt iş imkanı sunacağını duyurdu. Bu yeni 300 Ryanair iş imkanı, 2014 Nisan ayından itibaren Ryanair’in sunacağı 1 milyonluk yolcu büyümesini karşılayabilmek için Dublin, Knock ve Shannon havaalanlarında oluşturulan 1,000 tane dolaylı iş imkanını ek olarak sunulacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika