spot_img
spot_imgspot_img
7.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Rusya iki ülkeyle daha uçuşları yeniden başlatıyor

Seçtiklerimiz

Rusya, Yunanistan ve Singapur ile uçuşları yeniden başlatıyor.

Rus hükümeti, 8 Şubat’tan itibaren Yunanistan ve Singapur ile uçuşları yeniden başlatma kararı aldı.

8 Şubat’tan itibaren, haftada iki kez Moskova’dan Atina’ya ve haftada üç kez Singapur’a uçuşlar gerçekleştirilecek.

Rusya koronavirüs ile mücadele merkezinden yapılan açıklamada, ülkelerin epidemiyolojik durumu dikkate alınarak iki ülkeyle daha hava yolu taşımacılığına izin verildiği belirtildi.

2020 Aralık ayının sonunda Yunan makamları, epidemiyolojik durumdaki iyileşmeye bağlı olarak ülkenin 2021 baharında sınırlarını Rus turistlere tamamen açacağını duyurdu.

Yunanistan 8 Şubat’a kadar giriş iznini haftada 500 Rusya vatandaşından fazla olmayacak şekilde uzattı. Ülkeyi ziyaret etmek için hem COVID-19 koronavirüs testi hem de yedi günlük karantina gerekiyor.

Haberrus’un haberine göre Singapur’a girişe yalnızca oturma izni veya uzun süreli vize ile izin verilecek. Aynı zamanda bir koronavirüs testi de gerekiyor. Kısa süreli vizelerle ülkeye giriş yasağı devam edecek.

MISIR UÇUŞLARI İÇİN ARTTIRMA KARARI

Ayrıca Astrahan, Yekaterinburg, Irkutsk, Mahaçkala, Mineralnye Vody, Nijny Novgorod, Perm ve Habarovsk’tan uluslararası uçuşlara devam edilecek ve bu şehirlerden Mısır’a düzenli uçuş sayısı, her havalimanından haftada en fazla bir uçuş sıklığı ile artırılması kararı

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika