spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Pegasus, Milano ve Roma uçuşları yakında

Seçtiklerimiz

Kampanya ve yeniliklerle kendinden söz ettiren Pegasus, 30 Temmuz tarihinden itibaren İstanbul’dan Milano ve Roma’ya karşılıklı seferlere başlıyor.

       

İstanbul Sabiha Gökçen’den Milano Bergamo Havalimanı’na hergün, Milano’dan Sabiha Gökçen’e ise Cuma hariç her gün gerçekleşecek seferler Pegasusla dış hatlarda da uçmayı kolay hale getiriyor.

       

İstanbul çıkışlı Roma seferleri de haftanın her günü gerçekleşirken, Roma-İstanbul seferleri Cuma dışında haftanın altı günü yapılacak.

       

Pegasus’la İtalya’ya tüm uçuşlar 49,99 Euro’dan başlıyor.

       

"Dış hatlarda büyümemiz hızla devam edecek”

       

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, "Yoğun ilgi gören dış hat seferlerimiz için hat ve frekans sayımızı gün geçtikçe artırarak daha çok misafire hizmet vermeyi hedefliyoruz. Pegasus ailesi olarak dış hat noktalarımızı artırmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. Milano ve Roma seferlerini uzun zamandır heyecanla bekliyorduk. Dış hatlarda büyümemiz hızla devam edecek” dedi.

       

Pegasus misafirleri Ankara, İzmir, Adana, Trabzon, Antalya, Samsun, Gaziantep, Kayseri, Bodrum, Dalaman, Konya, Lefkoşa, Malatya ve Diyarbakır’dan İstanbul bağlantılı Roma ve Milano’ya seyahat edebiliyor.
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika