spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Pegasus ile Sofya Uçuşları başlıyor

Seçtiklerimiz

Türkiye’nin en genç filosu ile dış hatlarda hızlı bir şekilde büyüyen Pegasus Hava Yolları, yurtdışındaki 24. noktası olan Sofya seferlerine 1 Ekim 2010 tarihinde başlıyor.

       

Biletleri satışa sunulan İstanbul-Sofya uçuşları, haftanın 7 günü karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan akşam 20.15’te, Sofya’dan da 22.15’te karşılıklı gerçekleşecek uçuşlar, haftanın geri kalan günlerinde sabah saatlerinde yapılacak. Salı, Perşembe ve Cumartesi günü sabah saat 06.00’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak Pegasus uçakları, aynı sabah saat 08.00 ‘de Sofya’dan İstanbul’a geri dönecek. Haftanın 7 günü gerçekleşecek uçuşların İstanbul çıkışlı satış fiyatı vergiler dahil 35.99 Euro’dan, Sofya çıkışlı satış fiyatı vergiler dahil 32.99 Euro’dan başlıyor

       

Pegasus misafirleri ayrıca Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Elazığ, İzmir, Konya, Malatya, Samsun, ve Van’dan İstanbul bağlantılı olarak Sofya’ya, Sofya’dan da Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, İzmir,  Kayseri, Konya, Malatya ve Samsun’a uçabilecek.

       

Seferlerin biletlerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com internet adresinden ulaşmak mümkün.

       

 

       

Kapı Komşumuz Sofya

       

Düşük fiyatlarını rağmen yüksek kalitesi, çılgın gece hayatı, doğası ve casino’larıyla Sofya, özellikle haftasonunu Avrupa’da geçirmek isteyenlerin yeni gözdesi. Yaz-kış hizmet veren otelleri ile Avrupa’daki en ucuz turistik şehirlerden biri olan Sofya, 1 Ekim’den itibaren Pegasus misafirlerini bekliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika