spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Salı, 30 Nisan 2024

PEGASUS Havayolları, Otizmli Ömer Doruk’un Uçakta Anons Hayalini Gerçekleştirdi

Seçtiklerimiz

Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde PEGASUS, Ömer Doruk’un Hayalini Yerine Getirdi

PEGASUS Havayolları, Ömer Doruk’un Otizm Farkındalık Günü Hayalini Gerçekleştirdi

İstanbul, 2 Nisan 2024 – PEGASUS Havayolları, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli Ömer Doruk Akarsu’nun uçakta anons yapma hayalini gerçekleştirdi. İstanbul Gaziosmanpaşa Hüseyin Keçeci Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencisi olan Akarsu’nun hayalini gerçekleştirmek için PEGASUS Havayolları, anlamlı bir adım attı.

Akarsu’nun öğretmenleri, PEGASUS Havayolları ile iletişime geçerek Akarsu’nun uçakta anons yapma isteğini iletti. Havayolu şirketi, bu isteği karşılamak için özel bir organizasyon düzenledi ve Akarsu’nun istediği sefere özel bir planlama yaptı.

PEGASUS Havayolları’nın İstanbul Sabiha Gökçen-Ankara seferine katılan Akarsu, kabin memuru tarafından çağrılarak anons yapma fırsatı buldu. Anons sırasında duygusal bir mesaj veren Akarsu, “Değerli misafirlerimiz, ben Ömer Doruk Akarsu. İstanbul Gaziosmanpaşa Hüseyin Keçeci Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencisiyim. Benim bir hayalim vardı, uçakta anons yapmak. Benim hayalimi gerçekleştiriyorum, herkese iyi uçuşlar dilerim” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika