spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Onur Air ile Sabre el sıkıştı!

Seçtiklerimiz

Bugünden itibaren Sabre ile bağlantılı seyahat acenteleri, Onur Air’ın tarifelerine Sabre üzerinden göz atabilecek, rezerve edebilecek ve yönetebilecek. Bu gelişme, hem Türkiye içinde hem de Avrupa’da uluslararası seyahat etmek isteyen müşterilere daha fazla seçenek ve değer sağlıyor.

Onur Air CEO’su Teoman Tosun yaptığı konuşmada, "Sabre’ın yenilikçi teknolojisi ile hava yolu pazarına yardım etme ve dünya genelinde milyonlarca seyahat tutkununa ürün satma kabiliyeti, bölge genelinde satışlarımızı ve marka bilinirliğimizi artırmamızı sağlayacak.

Türkiye’nin önde gelen yurt içi hava yolu şirketi olarak ülkede güçlü bir konuma sahibiz ve uluslararası uçuş ağımızı da her geçen gün büyütüyoruz. Seyahat acentelerinin bu tarifelere kolayca erişebilmesini sağlamak, büyümemizde önemli bir rol oynayacak" dedi.

Sabre EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı Harald Eisenaecher’sa şunları kaydetti: "Onur Air, dağıtım sağlayıcısı olarak bizi seçtiği için çok mutluyuz. Türkiye EMEA’nın en güçlü gelişen pazarlarından biri ve Onur Air’ın bu heyecan verici bölgede büyümeye odaklı açık bir stratejisi var. Geniş uçuş yelpazesini EMEA ve diğer bölgelerdeki müşterilere sunarak hava yolu şirketinin yurt içi ve bölgesel hava yoluyla seyahat pazarındaki konumunu geliştirmesine yardımcı olmaya kararlıyız." 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika