spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

New Zealand Havayolu'nun Tsunami Eklemesi

Seçtiklerimiz

New Zealand Havayolu tsunamide eşyalarını kaybedenlere yardım etmek için Samoa’ya temel gereksinimlerin karşılanması amacıyla erzak yolladı.

 

Havayolu Genel Müdürü David Morgan, Samoa için bu akşam yola çıkan Boeing 777-200 uçağının bir kaç yüz örtü, 1000’den fazla t-shirt ve havayolunun dükkanlarından alınan diş fırçası ve diş macunu gibi küçük eşyalarla stoklandığını söyledi. ‘Bunlar ufak eşyalar gibi görünse de, birçok toplumu ve aileyi yıkan tsunami felaketinde, herşeyini ya da çoğu şeyini yitiren insanlar bu eşyalar için son derece memnun olacak.’ diyor David Morgan.

 

Morgan Air New ZeaLan’ın hangi kaynağa ihtiyacı olursa olsun, yardım çabasıyla, ihtiyaçları sağlamaya yürekten bağlı olduğunu söyledi.

 

‘Bu zor dönemde nasıl bi destek sağlayabileceğimizi kararlaştırmak için hem New Zealand hem de Samoan hükümetiyle düzenli görüşme halindeyiz ve 85 yolcu koltuğu daha sağlamak ve eksta kargo kapasitesi ekleyebilmek için yarın Auckland ve Samoa arasında Boeing 767’yı Boeing 777-200’le değiştirerek bir servis ayarlıyoruz.’ dedi Morgan.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika