Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Londra seferini yapan Boeng-737-800 tipi yolcu uçağı kalkıştan yaklaşık bir saat sonra motorunda meydana gelen arıza nedeniyle geri döndü.
Uçakta bulunan yolculardan Sanatçı Coşkun Sabah'ın yaşadığı panik nedeniyle uçuşunu iptal ettirdiği öğrenildi. 132 Yolcusuyla saat 19:40'de Atatürk Havalimanı'ndan hareket eden THYA'nni TK-1981 sefer sayılı Boeing -737-800 tipi yolcu uçağı kalkışından yaklaşık bir saat sonra motor arızası nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.
Atatürk Havalimanı Uçuş Kontrol kulesi ile irtibata geçen uçağın kokpit ekibi teknik iniş için izin aldı. Saat 21:15'de Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi. 132 Yolcu Dış Hatlar Terminali transit salonuna alındı. Yolcular arasında bulunan ünlü sanatçı Coşkun Sabah'ın uçmaktan vazgeçti ve uçuşunu iptal ettirdiği öğrenildi.
Milliyet