spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Lufthansa’nın yeni kabin modeli

Seçtiklerimiz

Lufthansa Yönetim Kurulu üyesi Thierry Antinori, Alman "RECARO" firmasınca üretilen koltukların eldeki koltuklara göre 12 kg daha hafif olduğunu, %30 oranındaki hafifliğin yakıt sarfiyatında önemli tasarrufu getireceğinin  altını çizdi.
         
        En son teknoloji ürünü maddeden imal edilen "Recaro" koltukları, daha ince tutulan arkalıkları ve vücuda uygunluğu daha artırılan oturma yerleri ile, diz mesafesini 4 cm. daha artırmakta.

       

Koltukların altlarına el bagajlarının daha rahat yerleştirilmesi mümkün olabiliyor.
        Lufthansa, yeni koltukları sayesinde,uçaklarına 2 sıra daha fazla ilave edebilecek. Lufthansa Filosundaki Boeing 737 ailesi 180 uçağa uygulanacak değişimle Lufthansa toplam koltuk sayısının 32.000 Adet koltuğa yükselmeyi planlıyor.

       

170 Milyon Euro tutarındaki bu depişiklik toplam bir yıl içinde gerçekleştirilecek.
         "Europa Kabine" ile B-737 serisi uçaklarındaki baş üstü bagaj  bölümleri de yeniden dizayn edilecek.Derinlikleri artırılan baş üstü bagaj bölümlerine, el bagajlarının dikine yerleştirilmesi de mümkün olacak.
         
        Lufthansa yeni servisi konseptini devreye sokacağını açıkladı. Yeni konsept ile, Ekonomi Sınıfında içecek servisini sunulacak. Uçuşların 2 saati aşması halinde sıcak yemek servisi yapılan eğişiklikler arasında.

       

         Air News Times / Selman TENGÜZ

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika