spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Lufthansa’dan yolcularına yeni avantajlar

Seçtiklerimiz

Lufthansa Grubu ve Singapur Havayolları (SIA)  arasında Kasım 2015’de imzalanan ticari işbirliği anlaşması ilk meyvelerini vermeye başladı: Ortak girişime katılan üç havayolu şirketi Lufthansa, Singapore Airlines (SIA) ve Swiss International Airlines (Swiss) imzaladıkları ortak uçuş (code share) anlaşmasının kapsamını daha da genişletiyor. Böylelikle her üç havayolu şirketinin yolcularına daha fazla bağlantı ve varış noktası seçeneği sunulmuş oluyor.
 
Yolcular bundan böyle Singapur Havayolları’nın genişletilmiş code share bağlantıları ile Frankfurt’ un yanısıra Münih ve Zürih üzerinden gerçekleşecek 20’yi aşkın ortak uçuş seçeneği sayesinde Avusturya, Belçika, Almanya ve İsviçre’deki birçok varış noktasına kolaylıkla ulaşabilecekler veya aynı şekilde bu varış noktalarından başlayacak uçuşlardan yararlanabilecekler.
 
Lufthansa ve Swiss havayolu şirketleri  ortak girişime dayalı olarak Güneydoğu Asya ve Güneybatı Pasifik bölgelerinde aşağıda belirtilen ortak uçuş bağlantılarını uçuş ağlarına dahil etmiş bulunuyor:
 
Lufthansa’nın yeni uçuş bağlantıları,  Frankfurt kalkışlı Singapur aktarmalı olarak;
 
Endonezya’da Denpasar-Jakarta, Swiss’ in yeni uçuş bağlantıları, Zürih kalkışlı Singapur aktarmalı olarak; Avustralya’da Adelaide-Brisbane-Melbourne-Sydney-Perth, Endonezya’ da Jakarta, Malezya’ da Kuala Lumpur, Yeni Zelanda’da Auckland-Christchurch oldu.
 
Belirtilen bu varış noktalarına seyahat edecek yolcular önce Lufthansa veya Swiss ile Frankfurt veya Zürih ‘ ten Singapur’a uçacaklar ve oradan da kesintisiz olarak  Lufthansa veya Swiss uçuş numarasıyla Singapur Havayolu tarafından düzenlenecek bağlantılı sefere aktarma yapabilecekler. Almanya veya İsviçre’de uçağa verilecek bagajlar ise son varış noktasında teslim alınacak. Yolcular her zaman olduğu gibi yine Miles & More veya diğer Star Alliance yolcu programları çerçevesinde ortak havayolu ile mil kazanma ve harcama hakkına sahip olacaklar.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika