spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

Kolombiya’da uçağın iniş takımlarından iki ceset bulundu

Seçtiklerimiz

Kolombiya’nın başkenti Bogota’daki El Dorado Havalimanı’nda bakım çalışmaları sırasında bir uçağın iniş takımlarında 2 ceset bulundu. Kaçak göçmen olduğu değerlendirilen cesetlerin donarak öldükleri belirlendi.

Kolombiya’nın başkenti Bogota’daki El Dorado Havalimanı’nda bakım çalışmaları yapıldığı sırada Avianca Havayolu şirketine ait bir uçağın iniş takımlarında iki ceset bulunduğu bildirildi.

Avianca Havayolu yetkilileri tarafından yapılan açıklamada,”Havayolu personeli dün Bogota’daki El Dorado Havaalanı’na vardığında, uçağın iniş takımında iki kişinin cesedini buldu. Kurbanların ailelerine başsağlığı diliyoruz” denildi.

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada ise, uçakta bulunan 15 ile 20 yaşları arasındaki Afrika kökenli cesetlerin kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü ve uçağa en son 27 Aralık’ta bakım yapıldığı bildirildi.

Kaçak göçmen olduğu değerlendirilen cansız bedenlerin uçağın Dominik Cumhuriyeti’ne son seferi olan 3 Ocak’tan beri iniş takımlarında olduğu düşünülüyor. Yapılan incelemede bedenlerin donduğu ve birinde yanıklar olduğu kaydedildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika