spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Kar Mücadelesi Sürüyor

Seçtiklerimiz

Dün akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları’nın Gaziantep – Ankara, Gaziantep – İstanbul ile Sun Ekspres Hava Yolları’nın Gaziantep – İstanbul uçak seferleri iptal edildi. Kar kalınlığı kent merkezinde 25 santimetreye ulaşırken, yüksek kesimlerdeki kar kalınlığının daha fazla olduğu bildirildi.
 
Şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın güçlükle yapıldığı kentte yetkililer, şehirlerarası karayolunda seyreden sürücülerin, araçlarında çekme halatı ve zincir bulundurmaları uyarısında bulundu. Karayolları ekipleri şehirlerarası yollarda, belediye ekipleri ise kent merkezindeki ana cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
 
Bu arada Vali Erdal Ata’nın, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ilgili kurum ve kuruluş müdürleriyle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.
 
Öte yandan, İl Özel İdaresi ekiplerinin köy yollarının açılması için çalışmalarını sürdürdüğü ve şu ana kadar köylerden acil vaka bildirimi gelmediği bildirildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika