spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Jet2: Pandemi öncesi kapasiteye ulaştık

Seçtiklerimiz

İngiliz hava yolu şirketi Jet2 ve onun tur operatörü Jet2 Holidays, kış dönemi talenin pandemi öncesi seviyeye ulaştığını açıkladı.

İngiliz tur operatörü ve hava yolu şirketi Jet2, İngiltere pazarında kış dönemi talebinin pandemi öncesi seviyeye geriş dönmeye başladığını açıkladı.

Şirket, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Kanarya Adalarına ve Türkiye’ye dönük kış dönemi kapasitesini artırdığını duyurmuştu.

Kış döneminde 43 kış güneşi destinasyonuna operasyon yapacağını açıklayan Jet2, sömestr tatili öncesi hükümetin seyahat kısıtlamalarını kaldırması nedeniyle seyahat talebi oluştuğunu ve bu nedenle kapasite artışına gittiğini duyurdu.

Jet2 ve Jet2 Holidays CEO’su Steve Heapy, “Misafirler, hükümetin aldığı yeni seyahat kararlarının ardından uluslararası seyahatlerin yeniden mümkün olduğunu gördü.

Şu anda kış dönemi talebinin pandemi öncesi seviyeye döndüğünü görüyoruz. Biz de bu talebe yanıt vermek için popüler destinasyonlara dönük kapasitemizi artırdık, daha fazla uçuş seçeneği sunduk” dedi.

Öte yandan Travel Counsellors küresel satış direktörü Jim Eastwood da, pandeminin başladığı 2020 yılının mart ayından bu yana en yüksek rezervasyon hacmine ulaşıldığını açıkladı. Eastwood, İngiltere’de şu anda tatil talebinin yüzde 112, kurumsal rezervasyonların ise yüzde 66 arttığını açıkladı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika