spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Jet2.com yolcuları için bagaj takımını güçlendirdi

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

       

Yorkshire’nin lider havayolu Jet2.com, hava alanında Jet2.com ve Jet2Holidays için çalışan toplam işçi sayısını 700’den fazla yaparak, Leeds Bradford Havaalanı’nda 40 tane yeni iş yarattı. Yorkshire üssüne olan yatırımın bir parçası olarak, yeni takım üyeleri müşteri bagajlarını uçaklara yükleyip uçaktan boşaltacak.

       

Jet2.com, Leeds Bradford Havaalanı aracılığıyla yolcuların deneyimlerini kontrol altında tutacak. Bu haftadan itibaren, Jet2.com, Leeds Bradford Havaalanı’ndaki tüm müşterilerinin bagaj takımlarını ve bagajlarını kendi takımıyla idare edecek.

       

Jet2.com’un ve Jet2Holidays’ın 22 kg bagaj izni var bu yüzden müşterilerin bagajlarını idare etmek çok büyük beceri istemiyor. Kendi takımına sahip olduğu için, Jet2.com müşterileri, bir bagaj takımının diğer havayollarının uçaklarında çalışmalarını bitirmelerini beklemek zorunda kalmayacaklar ve Jet2.com müşterilerinin bagajlarıyla ilgilenebilecek.

       

Jet2.com zaten terminalde arkadaş canlısı bir Jet2.com takımı tarafından kurulan ve müşterilerin kayıt olmasına ve sorunlarına yardım eden kendine ait bir kontrol alanına sahip, bu yüzden bu yeni takım çoktan sağlandı. Bu da, Jet2.com’un müşterilerin deneyimlerinin tüm kontrolüne sahip olduğu anlamına geliyor. 40 yeni çalışan, Leeds Bradford Havaalanı’nda çalışarak yolculara yardım eden Jet2.com personelinin sayısını 120’ye çıkarıyor.

       

 

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika