spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Jazeera Airways,  ‘Rezarvasyon kolaylığı’  başlatıyor

Seçtiklerimiz

Jazeera Airways, bugün, Galileo Küresel Dağıtma Sistemi (GDS) aracılığıyla, Kuwait’te yeni bir satış hattı başlatımı ile birlikte Jazeera Airways’den rezervasyonu daha kolay hale getireceğini duyurdu.

       

        Jazeera Airways, sisteme kayıt olan ülkedeki ilk düşük ücretli havayolu. Sistemi kullanan Kuwait seyahat ajentasının %38’ine sahip olarak Kuwait’teki en yüksek piyasa hissesine sahip olan Galileo, uçuş çizelgesi ve online uçuş fiyatlarını da içeren havayolunun kataloguna ulaşımıyla, dünya çevresinde Galileo’ya ait seyahat ajentaları sağlıyor.

       

Jazeera Airways’in CEO’su Stefan Pichler, “Misafirlerimize seyahatlerini bizimle ayırtmaları için mümkün olduğu kadar çok hatla hizmet sunmaya kendimizi adadık ve Galileo ile olan anlaşmamız Jazeera Airways’deki uçuşları daha ulaşılabilir yapıyor, ayrıca sitemize ya da çağrı merkezime alternatif bir rezervasyon seçeneği ekliyor,” dedi.

       


        Pinchler,
Jazeera Airways’in zamanla GDS’yi, UAE, Suudi Arabistan, Jordan, Lübnan ve Mısır’a olan servislerine de koymayı düşündüğünü söyleyerek devam etti. Jazeera Airways, 11 tane Airbus 320’yi barındıran bir takıma sahip. Jazeera Business Class kabini, business yolcularına kolay rezervasyon, özel kayıt gişeleri, 40 kilogramlık bagaj izni, havayolu bekleme odasına ulaşım ve kişiye özel uçak içi servis ve eğlence hizmeti içeren ekstra kolaylık sağlarken, her uçak havayolunun bir işareti olan deri koltuklarla donatılmış. Havayolu, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Türkiye, Pakistan ve İran güzergahlarına uçuş yapıyor.

       

Haber Merkezi @ Air News Times

       


       

Yasal Uyarı : Sitemizde yayınlanan özel haberler için, izin alınmadan  alıntı habere/yazıya aktif link verilerek veya kaynak gösterilerek kullanabilirsiniz.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika