spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Japan Airlines ve China Eastern Airlines İşbirliği

Seçtiklerimiz

Japan Airlines (JAL) ve China Eastern Airlines (MU), codeshare ortaklığını genişletmek için bir anlaşmaya vardı. JAL, 3 Haziran 2010’dan itibaren Şangay (Pudong) ve 3 başka Çin şehri – Xi’an, Wuhan ve Shenzen – arasında 7 tane günlük uçuş paylaşımı başlatacak.

       

 

       

Ayrıca, iki havayolu da uçuş sıklığını arttırmayı onayladı – Şangay’ı Chengdu ve Chongqing’le bağlayan mevcut iki codeshare güzergâhını, günlük 4 uçuştan 9a çıkaracaklar. JAL, MU tarafından kullanılan, Şangay’ı Çin’deki 5 şehirle bağlayan toplamda 16 uçuşa “JL” sembolünü yerleştirecek.

       

 

       

Japon Hükümeti, Çin vatandaşları için kişisel turist vize başvurularındaki kısıtlamaları hafiflettiği zaman, Çin’den Japon’a olan talebin 1 Temmuz 2010’dan itibaren artması bekleniyor; o zaman JAL bu dalgalanmayı ve artan talebi karşılamak için hazırlanacak.

       

 

       

Japan Airlines, şu anda China Eastern Airlines ile Çin ve Japon arasında 22 güzergâh paylaşımı yapıyor ve bunun gibi ortaklıklar aracılığıyla, değerli müşterilerinin rahatlığı için, Çin iç hat ağını daha fazla arttırmanın peşine düşmeyi amaçlıyor. Rezervasyonlar ve bilet satışları yarın başlıyor.

       

Haber Merkezi @ Air News Times

       


       

Yasal Uyarı : Sitemizde yayınlanan özel haberler için, izin alınmadan  alıntı habere/yazıya aktif link verilerek veya kaynak gösterilerek kullanabilirsiniz.

       

 

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika