spot_img
spot_imgspot_img
24.5 C
İstanbul
Perşembe, 3 Temmuz 2025

İran Afganistan’la uçak seferlerini tekrar başlattı

Seçtiklerimiz

İran’ın Mahan Air havayollarına ait bir yolcu uçağının bugün Afganistan’a ticari bir uçuş yaptığı ve geri döndüğü bildirildi.

İran’ın Mahan Air havayollarına ait bir yolcu uçağının bugün Afganistan’a ticari bir uçuş yaptığı ve geri döndüğü bildirildi.

Mehr haber ajansı bugün İran’ın Meşhed kentinden Kabil’e giden yolcu uçağının, oradan aldığı yolcularla birlikte tekrar Meşhed’e döndüğünü belirtti.

Ajans, Afganistan’da durumun normale dönmesinden sonra İran Sivil havacılık İdaresi’nin ticari uçuşlar için gerekli izinleri verdiğini kaydetti.

Charter seferi olarak düzenlenen uçuşta Kabil’e 19 yolcu götürüldüğü ve oradan Meşhed’e 26 yolcu getirildiği belirtildi.

Mahan Air, 16 Ağustos’ta güvenlik gerekçesiyle uçuşların durdurulmasından önce Meşhed ile Kabil arasında haftada iki uçuş düzenliyordu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika