spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Hindistan Dostları Derneği, Çelebi ile buluştu

Seçtiklerimiz

Kuruluş amacı Hint Kültürü ile ilgilenen ve Türkiye’de yaşayan Hindistan Komünitesi ve diğer expat’lar ve Türk çalışanlar arasında "net working" yapmak olan Hindistan Dostları Derneği – Friends of India Association (FOIA), 2013’teki yıllık toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi.

Bu yıl Festival Diwali – Yıldız Bayramı ile birlikte gerçekleştirilen FOIA toplantısının gala gecesi, 26 Ekim akşamı Levent’teki Türkiye Spor Yazarları Derneği tesislerinde Çelebi sponsorluğunda gerçekleştirildi. İş komitelerinde Türk-Hint karşılıklı ticaret ilişkisini geliştirmeyi de amaçlayan FOIA, Hindistan’dan gelen yatırımcılara Türkiye’de ortak bulmaları için yardım eli uzatıyor, aynı zamanda farklı lokasyonlarda hayır işleri de gerçekleştiriyor.

Bu seneki FOIA toplantısına, Hindistan’ın İstanbul’da yerleşik üst düzey yöneticilerinin ve kendi şirketlerinde karar alıcı pozisyondaki Türk yöneticiler de katıldı. Renkli geçen galada, sponsorluğu üstlenen Çelebi’yi; Çelebi Havacılık Holding İş Geliştirme Direktörü Abdullah Kırımlı, Çelebi Havacılık Holding Kalite Direktörü Kubilay Eser, Çelebi Havacılık Holding Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Üçel ve Çelebi Hava Servisi Operasyon Müdürü Hayri Güntel temsil ettiler. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika