spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

HİH Derneği’nden THY Teknik Gezisi

Seçtiklerimiz

1 Nisan’da gerçekleştirdiğimiz İstanbul Teknik Gezisi kapsamında sabah saatlerinde Turkish Technic’i ziyaret ettik. Turkish Technic Pazarlama & Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden Cemal GÖKGÖZ Bey’in ilgisi ve emekleri sonucunda Herkes İçin Havacılık üyeleri Türkiye’nin bayraktar havayolu firmasının bakım merkezini görmüş oldu.

 

Üniversite öğrencileri gelecekte çalışacakları yerleri görme ve uçakların bakımlarının nasıl yapıldığını öğrenme imkanına sahip oldu.


Öğleden sonra İstanbul Havacılık Müzesi ve İstanbul Aviation Academy Ziyareti

 

Turkish Technic gezisinden sonra Herkes İçin Havacılık Derneği olarak İstanbul Havacılık Müzesi ve İstanbul Aviation Academy firmasına ziyarette bulunduk. İAA yöneticileri ile bir araya gelip sektör hakkında konuşma fırsatımız oldu. Eğlence ve öğrenme bir arada Gezimizin diğer kalan kısmında Eminönü’nde vakit geçirdik ve İstanbul’un güzelliklerini görmüş olduk.

 

Eskişehir ve İstanbul’daki Herkes İçin Havacılık Derneği üyelerinin katılımıyla gerçekleşen İstanbul Teknik Gezisinin 2.partı 15 Nisan 2016 tarihine gerçekleşecektir.

 

Herkes İçin Havacılık Derneği olarak öğrenci-sanayi iş birliği faaliyetlere büyük önem veriyor ve geleceğimiz olan gençlerimizin sektörü yakından tanıması için etkinlikler düzenliyoruz.

 

Bu etkinlikte bizlere kapılarını açan Turkish Technic ve İstanbul Aviation Academy firmalarına,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika