spot_img
spot_imgspot_img
23.4 C
İstanbul
Salı, 1 Temmuz 2025

Havaalanı`ndaki güneş sistemi Türkiye’den

Seçtiklerimiz

Isıtma soğutma sektörünün önde gelen kuruluşlarından Baymak`ın güneş kolektörleri, İspanya`nın en büyük şehirlerinden Barcelona`daki Girona Havaalanı`na kadar uzandı. Havaalanın ısıtmasında, Türk şirketin dünya standartlarında ürettiği güneş kolektörleri kullanılıyor.


Almanya, Fransa, Danimarka başta olmak üzere Yeni Zelanda`dan Azerbaycan`a, İsveç`ten Çin`e kadar, 5 kıtada 40`ın üzerinde ülkeye ihracat yapan Baymak`ın, Barcelona`da, Girona havaalanında sıcak su temininde kullanılan Güneş Kolektörleri de dünyanın birçok ülkesine ihraç ediliyor.

ABD`nin 1993-2001 yılları arasında Başkan yardımcılığı görevini yürütmüş olan Albert Arnold Gore`nin evine de şirketin ürettiği güneş kolektörleri monte edilmiş durumda.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika