spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Hava-İş Seçimleri ve Üst Akıl

Seçtiklerimiz

Hava-İş delege seçimleri bitti ve 28. Olağan Genel Kurul için hazırlık ve farklı hamleler aşamasına girmiş bulunmaktayız. Sonuç olarak çalışanların yani delegelerin karşısında iki liste olacak. Haricinde iki listenin de sahibi olan bir ÜST AKIL mevcut. Makalemde biraz daha mantıksal konulara değinmek istiyorum. Daha doğrusu şahsımı Mevcut Yönetim ve Muhalif Hareket pek ilgilendirmemektedir. Çünkü ÜST AKLIN ne tür hamleler yapacağını önceden kestirmek ve sizlerle bunu paylaşmak daha heyecan verici, mantıklı ve gerçekçi olacaktır. Neticede her türlü stratejik plan ÜST AKIL tarafından devreye sokulmaktadır.

 

Ayrıca isimlere girmenin de pek ehemmiyeti olduğunu düşünüyorum. Geleceğini düşünen bir çalışanın seçimleri çok iyi analiz ve takip etmesi gerekmektedir. Haliyle seçimleri çok iyi analiz edenler ne demek istediğimi de çok iyi anlayacaklardır.

 

Mevcut Yönetimin, ÜST AKLI çok sinirlendirdiği veya ÜST AKLIN ise artık mevcut ekip ile yürümek istemediği aşikar. Çünkü Türkiye de sendikal faaliyet içinde olan hiçbir yönetimin bu kadar ciddi iddialar ile kamuoyun önünde rezil ve rüsva edildiği tarihte görülmemiştir.

 

Anlayacağınız Mevcut Yönetimin son kullanma tarihi doldu.

 

ÜST AKIL, daha önce belirttiğim üzere daha profesyonel bir ekip ile yol yürüme kararı aldı. Mevcut yönetimde bunun ancak son anda farkına vardı. Farkında oldukları an ÜST AKILA karşı farklı hamleler geliştirmek zorunda kaldılar, amaç tekrar yönetimde kalabilmek. Fakat ÜST AKIL tarafından üzerlerinin çoktan çizildiklerinin farkında değildiler. Çünkü ÜST AKIL 2013 yılında Hava-İş seçimlerinde kendilerine seçimi kazandıran kişilerin bunlar olmadığını ve gerçek kazandıran kişilerin ise ÜST AKLIN bilgisi olmadan bu kişiler tarafından ekarte edildiklerinin farkına vardı. Yani ÜST AKLIN karşısına sorunlu, FETÖ bağlantılı ve egoist bir ekip çıkarılmıştı ayrıca bu kişiler kendilerini bulunmaz Hint Kumaşı zannediyordu. İç çatışma genel kurula kadar tüm hızıyla devam edecek.

 

ÜST AKIL düğmeye bastı artık geri dönüş yok.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ


İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika