spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Gothia Cup’ta THY imzası

Seçtiklerimiz

Yüzbinlerce kişinin izlediği yarışlara ilgi oldukça büyüktü. İsveç’in ünlü simaları ve şampiyon sporcuları da adadaydı. İsveç’in Marstrand Adası’nda yapılan yarışlara bu yıl sponsor olan Türk Hava Yolları, sponsor yarışlarında üçüncü oldu. Yarışların üçüncü gününde  ‘Childhood Race’ kategorisinde yapılan yarışların ardından kimsesiz çocuklar için yüklü bir bağış yapıldı.

Final yarışında İsveçli Bjorn Hansen ve Yeni Zelandalı Phil Robertson kozlarını paylaştı. Bjorn Hansen müthiş bir geri dönüşle 2-0 geride olduğu yarışı 3-2’ye getirerek birinciliği elde etti.

GOTHIA CUP’TA THY İMZASI

Türk Hava Yolları, 2013 Gothia Cup futbol turnuvasinin resmi havayolu oldu. Daha önce Andrea Pirlo, Xabi Alonso, Emmanuel Adebayor, Alan Shearer, Julio Baptista gibi dünyaca ünlü futbolcuların oynadığı, dünya çapında bilinen ve 80 ülkeden 36 bin genç sporcunun katılacağı turnuvayı milyonlarca kişi takip edecek. 14-20 Temmuz tarihleri arasında Göteborg’da gerçekleştirilecek turnuva da bu yıl bir de sürpriz yaşancak.

PRENSİN SEVGİLİSİ İSTANBUL’A GELİYOR

İsveç Prensi Carl Philip’in sevgilisi Sofia Helqvist’in Güney Afrikalı futbol takımı da Gothia Cup için Göteborg’a gelecek. Turnuvanın sona ermesinin ardından ise Sofia Helqvist’in takımıyla birlikte İstanbul’a gelerek, Uskumruköy Beşiktaş Spor Okulu’nda Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve antrenör Yaşar Elmas tarafından iki gün futbol eğitimi alacak.

UÇUŞLAR YÜZDE 100 ARTTI

2009 yılında açılan THY Göteborg hattı 2012 yılında yaklaşık yüzde 100 yolcu artırımı sağlayarak 2013 Mart ayında günde iki uçuşa çıktı. Türk Hava Yolları Göteborg müdürü Mustafa Tanrıverdi bölgede yapılan sponsorluk ve pazarlama çalışmalarına dikkat çekerek, bu çalışmaların tüm İskandinavya için çok olumlu sonuçlar getirdiğini söyledi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika