spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
İstanbul
Pazartesi, 29 Nisan 2024

Gökyüzü Liderleri Bir Araya Geldi: JetMate’in Özel İftar Etkinliği

Seçtiklerimiz

JetMate, Özel İftar Davetiyle Gökyüzü Liderlerini Bir Araya Getirdi

[Şazeli Florya – İstanbul, 05 Nisan 2024] – JetMate, küresel uçuş destek hizmetleri sağlayan öncü bir şirket olarak, havacılık sektöründeki değerli paydaşları için düzenlediği özel iftar yemeği etkinliğini başarıyla gerçekleştirdi. Bu etkinlik, sektör liderlerini bir araya getirerek işbirliği ve dayanışma ruhunu pekiştirmeyi amaçladı.

JetMate CEO’su Rasoul Taljo, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: “Havacılık sektöründeki birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak adına böylesi bir iftar daveti düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Değerli paydaşlarımızı bir arada görmek ve bir araya getirerek gelecekteki işbirliklerine zemin hazırlamayı ve sektördeki gelişmeleri tartışmayı umuyoruz.”

Etkinliğe, havacılık endüstrisinin önde gelen firmalarının yetkilileri, temsilcileri ve sektörünün önemli isimleri katıldı. Davetli listesi arasında Türk Hava Yolları (THY), BE Aero, ACM Airlines, BBN Airlines, MNG Cargo, ULS, Black Eagle, Körfez Havacılık, Air ANKA, Plures Air Charter, Nurol Air, Zafer Air, Bikini Jet, Genel Havacılık ve birçok diğer şirketin temsilcileri yer aldı.

Hakkında JetMate:
JetMate, küresel uçuş destek hizmetleri sağlayan öncü bir şirkettir. Havacılık sektöründe yenilikçi çözümler ve son teknolojiyi kullanarak müşterilerine kapsamlı hizmetler sunmaktadır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika