spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Germanwings ile bayram tatilinizi Avrupa’da geçirin

Seçtiklerimiz

Germanwings ile bayram tatilinizi, eski başkent ve kültür sanat merkezi Bonn’da, eğlence ve festivallerin tüm sene süresince hiç eksik olmadığı Köln’de, alışveriş merkezleri ve termal kaynakları ile ünlü Stuttgart’ta veya Avrupa sanat dünyasının yeni kalbi Berlin’de geçirebilirsiniz.   

Eğer tatile nereye gideceğinize karar veremiyorsanız Germanwings’in bu duruma da  mükemmel bir çözümü var. Germanwings’in ‘Blind Booking’ uygulaması ile yolcular sadece ne zaman seyahat etmek istediklerine karar veriyorlar, şehir ve otel seçimini ise Germanwings’e bırakıyorlar. Germanwings ekibi Blind Booking’i tercih eden ve tatil için nereye gideceklerine henüz karar verememiş olan yolcularına, istedikleri tarih aralığında, havalimanına gelene kadar öğrenemeyecekleri sürpriz bir destinasyona seyahat organize ediyor.  

Germanwings, bu sene yaz uçuş programı çerçevesinde merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Türkiye’de İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere toplam dört noktaya uçuyor.

ERKEN REZERVASYON YAPAN YOLCULAR KAZANIYOR

Ne kadar erken rezervasyon yaparsanız o kadar ucuz uçak bileti alabileceğiniz Germanwings’in web sitesinde ayrıca uygun konaklama seçenekleri de sunuluyor. Merkezleri olan Köln/Bonn, Stuttgart Berlin, Dortmund ve Hannover ile ilgili bilgilere de www.germanwings.com sayfasından ulaşmak mümkün.

Merkezi Köln’de bulunan ve Türkiye’deki ilk seferini 3 Aralık 2002 tarihinde Köln – İstanbul arasında yapan Germanwings; uygun fiyatlar, kolay erişim ve güvenilirlik ilkelerine dayanan standartları ile iddialı. En önemli prensiplerinden biri de dakiklik olan Germanwings ile uçmak için dünyanın her köşesinden 7 gün 24 saat www.germanwings.com web sitesinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırılabiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika