spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Futbolcu eşlerine özel uçak

Seçtiklerimiz

Bayan de Souza takımın moral ve motivasyonunu arttırmak için, kiraladığı özel uçakla futbolcuların eşlerini Sivas’a götürecek

Fenerbahçeli futbolcular Sivasspor ile deplasmanda oynayacakları şampiyonluk maçında taraftarlarının yanı sıra çok özel bir destek daha bulacaklar.

Kaptan Alex de Souza’nın eşi Daianne, kiraladığı 16 kişilik özel bir uçakla yarın 16 tane futbolcunun eşini Sivas’a götürecek. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki locasında Fenerbahçe’nin bütün maçlarını izleyen Daianne, sezonun kaderinin çizileceği bu maçta futbolculara moral vermek için bu organizasyona imza attı. Daianne ayrıca geçen sezon şampiyonluğun kaçırıldığı maçta da hamile olmasına rağmen tribünde yerini almış ve özellikle stresin tavan yaptığı son dakikalarda yaşadığı zor anlar ve gözyaşları televizyon ekranlarına yansımıştı.

BİRLEŞTİRİCİ OLDU

Daianne de Souza bu sezonun ikinci yarısında yakalanan müthiş seride en az eşi Alex de Souza kadar pay sahibi olan bir isim. Yaptığı organizasyonlar ile takım içindeki arkadaşlığın derinleşmesini sağlayan Bayan de Souza, Sivas’a düzenlediği bu yolculukla da eşlere tribünden futbolculara destek olanağı yarattı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika