spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Frontier Airlines’ten Dört Yeni Güzergah

Seçtiklerimiz

Republic Airways Holdings, Inc (NASDAQ:RJET) tarafından tamamına sahip olunan Frontier Airlines, havayolunun Denver merkezi ve Fairbanks, Alaska (FAI); Grand Rapids, Mich. (GRR) ve Long Beach, Calif. (LGB) arasında yeni duraksız servisler başlattı.

       

Havaalanı ayrıca Milwaukee merkezi ve Seattle/Tacoma (SEA) arasında da yeni bir duraksız servis başlattı. Bu yeni servis, bahar ve yaz aylarında gerçekleşen, Frontier Airlines’ı Amerika’daki en hızlı büyüyen, önemli bir havaalanı haline getiren 17-pazarlık genişlemesinin bir parçası.

       

Strateji ve planlama başkan yardımcısı Daniel Shurz “Bu muhteşem yeni güzergahları genişleyen güzergah haritamıza eklemekten heyecan duyuyoruz. Frontier şimdi benzersiz müşteri servisi ve uygun ücretleriyle 70’ten fazla güzergaha servis sunuyor.” dedi. Gelecek haftalarda, Frontier Airlines, Denver ile hem New Orleans hem Santa Barbara, Calif. arasında yeni bir servise ek olarak, ayrıca Kansas City, Mo.’dan New Orleans’a da yeni bir servis başlatacak.

       

Haber Merkezi @ Air News Times

       


       

Yasal Uyarı : Sitemizde yayınlanan özel haberler için, izin alınmadan  alıntı habere/yazıya aktif link verilerek veya kaynak gösterilerek kullanabilirsiniz.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika