spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Fraport TAV Havalimanı ”Konteyner Köy” kuruyor

Seçtiklerimiz

Fraport TAV Antalya Havalimanı’nın deprem bölgesinde 200 konteynerden oluşan ”Konteyner Köy” kuracağı bildirildi.

Dünyada yaşanmış en büyük felaket!

Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol, yüzyılın en büyük felaketi nedeniyle büyük bir üzüntü içinde olduklarını belirtirken, “Çok kısa bir zaman önce, sadece Türkiye’nin değil son yüzyılın dünyada yaşanmış en büyük felaketlerinden birisini yaşadık. 11 tane ilimiz bu depremden kötü bir şekilde etkilendi.

Bu güzel topraklar üzerinde yaşayan 10 binlerce insanımızı kaybettik. Öncelikle hepimizin başı sağolsun, vefat edenlerin mekanları cennet olsun. Biz özellikle Antalya Bölgesi olarak ilk günlerde şunu gözlemledik.

Hakikatten Antalya’nın tüm değerli kurumları, Valiliğimizden, Belediyelerimize, STK’lardan, Odalarımıza, özel sektör kısacası herkes bir çaba içerisinde yaralarımızı sarmak ve depremzedelerimize destek vermek için elinden geleni yaptı.”dedi.

Konteyner köyü kuruyoruz!

Fraport TAV Antalya Havalimanı olarak depremin ilk gününden itibaren yoğun bir destek sağlamak amacıyla gayret gösterdiklerini dile getiren Deniz Varol, “ Deprem bölgelerine erzak gönderdik, oralardan buraya insanlarımızı getirdik.

Ve en son olarak da yaklaşık 200 konteynerden oluşan bir Konteyner köyü kurmak için bir karar aldık. Çalışmalarımızı buna yoğunlaştırdık. Dolayısı ile biz ilk günden, bugüne kadar tüm imkanlarımızı seferber ederek, bölgeye destek olmaya çalıştık.

Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Runtalya Maratonu da bunun sadece bir parçasıydı. Bu desteğimizi sürdürmek istiyoruz.”diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika