spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

FAA’dan Bölüm 121 İçin Dynamic Airways’e Onay

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

       

Hükümete ve dünya çapında ticari kuruluşlara yenilikçi havacılık çözümleri sunan Dynamic Aviation, Federal Havacılık İdaresinden (FAA), Federal Havacılık Düzenlemesi Bölüm 121 sertifikası aldığını ve yeni ticari havayolu şirketi Dynamic Airways’in başlangıcını duyurdu.

       

Hükümet ve tüm dünyadaki ticari müşteriler için program olmadan jet servisi sunacak olan yeni havayolu; Wiston-Salem, Kuzey Amerika’daki Smith Reynolds Havaalanı merkezli olacak.

       

Dynamic Airways, şu anda, aralık ayının ortasında ikincisi teslimat için sırada olan MD-88 uçağını işletiyor. Şirket şu anda tam zamanlı ve yarı zamanlı 40 kişilik bir işçi ekibine sahip.

       

       

Dynamic Airways uçağı tüm dünya genelinde kiralanmaya uygun durumda. Şirket idarecileri, havayolunun, turizm endüstrisi, kolejli atlet takımları, özel kiralama grupları ve diğer endüstri ya da gruplar gibi çeşitli grupların yanı sıra, federal hükümete de servis vermesini bekliyor.

       

FAR Bölüm 121 sertifikasını tamamlamak için, Dynamic Airways’in bir yıl önce başlattığı bir girişimin devamı olarak, havayolu el kitapları, prosedürler ve eğitim programları geliştirdi, ayrıca, uçağı güvenli şekilde çalıştırabildiğini ve tüm güvenlik kurallarına uyduğunu göstermek için yerel FAA ve onun bölgesel ve yerel ortaklık kuruluşlarıyla yakın bir şekilde çalıştı.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika